Производство на
ХЛЯБ

Ние произвеждаме широка гама от най-разпространените и познати видове хляб на Българският пазар, специални хлябове и пити.

Всички хлебни продукти които произвеждаме, са направени от брашна собствено производсто. 

Завода разполага с модерен мелничен комплекс , както и специална каменна мелница за пълнозернесто брашно.

Ние можем да произведем различни видове хляб по заявка и рецепта на клиента. Производството ни разполага с цех за заводски произведен хляб както и с цех за ръчна изработка. 

Заводски хлябове
Бял заводски

Превъзходен класически бял заводски хляб, произведен от подбрано бяло брашно от нашата мелница - "Нова Мелница - Житара".  Отличаващ се със своят характерен вкус и мирис.

Тегло: 700 гр.

Добруджа заводски

Традиционен български хляб с тънка и хрупкава кора, изпечена до златистожълт цвят с характерен цвят и мирис. 

Истински вкусен, както от едно време. 

Тегло: 700 гр.

Типов заводски

Хляб произведен от собствено произведено пшенично брашно ТИП 1150. Хлябът е с характерен кафяв цвят, с плътна и еластична кора и характерен вкус и мирис.

Тегло: 500 гр. и 700 гр.

Специални видове хляб
Пълнозърнест 

Ръчно произведен пълнозърнест хляб от пшенично пълнозърнесто брашно ТИП 1850, смляно в нашата спациална каменна мелница. Отличаващ се с характерен вкус, мирис, богат на фибри и пшеничен зародиш.

Тегло: 500 гр.

Многозърнест с лимец                     

Ръчно произведен многозърнест хляб, приготвен със заскваска и житни кълнове от лимец. Диетичен хляб, подходящ за природосъобразен начин наживот с изключителен вкус.

Тегло: 500 гр.

Многозърнест   

Ръчно произведен многозърнест хляб с високо съдържание на тичеви частици,  дитеичен продукт с богати вкусови качества.

Тегло: 500 гр.

  Ръжен - Рейнски

Ръчни произведен хляб от пшенично и ръжено брашно с характерен тъмен цвят, богат и наситен вкус. Силно изразен ръжен вкус. 

Тегло: 400 гр. 

  Царевичен

Ръчно произведен хляб от пшенично и царевично брашно с мека жълтеникава сърцевина и хрупкава кора. С богат царевичен вкус. 

Тегло: 500 гр.

  Царевичен с орехи

Ръчно произведен хляб от пшенично и царевично брашно обогатен с орехови ядки, които му придават уникален вкус и мирис. Мека, жълтеникава текстура с аромат на орехови ядки, хрупкава кора и много наситен вкус

Тегло: 400 гр.